Stormlogo

Nære opplevelser.

Vi har mye fint å by på fra vestsiden av Hitra. De aller nærmeste opplevelsene finner du på Storm Brygghus.

 • Jektvik

  Par & kjærestetur

  Kom til oss med en du er glad i, og nyt rolige dager. Dere kan rusle litt rundt i Storm hagen, nyte et glass i drivhuset sammen med lokal ost, ta en tur på den lokale restauranten, prøve fiskelykken med noen kast fra svaberg eller brygga. På Storm Brygghus har vi også et lite galleri med håndlagede produkter til gode priser. Nyt roen, senk skuldrene.

 • Skumol

  Mat & smakstur

  Her på vest-vest Hitra produseres det ost fra Hitra gårdsmat , fantastiske grønnsaker fra Helgebostad hagebruk og øl fra Storm Brygghus. På veien hit passeres Dalpro som har egen gårdsbutikk med hjort og villsauprodukter. Alle disse lokalmat produsentene kan besøkes og har utsalg. Om man heller vil komme til dekket bord, hvor vi står for tilberedning og presentasjon av lokal-mat, så ordner vi det for grupper på minimum 10 personer. Brygga restaurant ligger ca 10 minutts gange fra Storm Brygghus og har en fin alacarte meny med bla. lokal mat.

 • Kajakk2

  Natur-tur

  Mange vil hevde at Kvenværsområdet har Trøndelags flotteste skjærgård. Vi på Storm Brygghus er helt enige i det. Med tusenvis av øyer, holmer og skjær er en rundtur i nærområdet en opplevelse. Velger du å dra på egen hånd i leid båt eller kajakk så kan vi garantere at du vil finne din egen øy å gjøre strandhogg på. For dykkere er dette området et eldorado ,og som fridykker trenger man ikke å holde pusten lenge for å fylle opp fangstnettet med kamskjell. Om du heller vil gå en tur, så bruker man en times tid om man tar strake veien opp til Tonningen. Utsikten er fantastisk fra toppen , og man ser Smøla, Frøya og skjærgården rundt Kvenvær. Hitra har også hundrevis av fiskevann, og et spesielt spennende våtmarksområde kalt Havmyran Naturreservat. Fiskekort kan kjøpes på nett eller i nærbutikken.

 • Havfiske-tur

  Om du kommer deg ut på storhavet og på riktig plass, så kan man virkelig få stor og fin fisk. Torsk, lange, lyr, kveite og mange andre arter trives godt her ute. Om du er ønsker å dra på egen hånd så kan vi formidle kontakt til båtutleie. Vi har også samarbeidspartnere som arrangerer Havfisketur med guide.

 • Jakt-tur

  Hitra har et en veldig variert topografi, og er et spennende området for hjortejakt. Med egen hjortestamme er øya kjent for denne type jakt både i inn og utland. Om jaktlaget kommer til Storm Brygghus, så er vi behjelpelig med kontakt med grunneiere og jaktguide.